Blarenpas

Tijdens de Vierdaagse verzorgt Breng in de vroege ochtend Speciale Vroegbussen voor alle wandelaars. Deze rijden van dinsdag 19 juli t/m vrijdag 22 juli. Voor de Vroegbussen heb je een speciaal vervoerbewijs nodig: de Blarenpas.

Alle andere vervoerbewijzen zijn niet geldig; ook de OV-chipkaart is niet geldig op de Vroegbussen. De Blarenpas is ook te gebruiken op de bussen van de reguliere dienstregeling tot en met vrijdag 22 juli 2018, maar niet op de Nachtbussen (lijnen 602 t/m 685).

Wat kost de blarenpas

Het tarief is afhankelijk van de afstand tussen je verblijfplaats en het startpunt van de Vierdaagse.

Voorbeeld: Je verblijft op camping De Oude Molen in Groesbeek. Je betaalt dan € 30,-. Informeer bij het verkooppersoneel welke sterwaarde je nodig hebt.

Let op

Sinds 1 juli zijn alle bussen van Breng cashloos. Dit betekent dat je in de bus alleen kunt betalen met je bankpas of creditcard (of OV-chipkaart natuurlijk).

Wil je toch met contant geld betalen, kijk dan op breng.nl voor voorverkooppunten in de buurt van Nijmegen. Ben je wandelaar en wil je gebruikmaken van de Vroegbussen van Breng? Schaf dan de Blarenpas aan!

Meer informatie

Er is op de Openbaar Vervoer pagina van deze website meer Informatie te vinden over de lijnen, kosten en waar de tickets te koop zijn.